Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2010

saya tidak emosi

kau sumpah depan al kitab kau rasa betul ke macam tu?kau rasa kau boost up keyakinan kau naik tinggi?
boleh menyelesai ke?

kau panjang tangan sekarang kau fikir tak ada balasan?
buduh!

waktu sibuk dan waktu tidak kurang sibuk

waktu sibuk
kau ada banyak kerja banyak benda kau nak kena setel itu ini semua kau kena buat. kau fikir itu ini kau serabut sana sini mana satu nak mula kau pening kepala last2 kau surf sana sini online itu ini stalk orang itu orang ini. ko donlod cerita itu ini tengok sambil kerja selang seli release tension kau kata insaf sekejap kau pujuk hati "sabarlah diri siap semua kau tengoklah sampai lebam pun tak pa" setel satu kau enjoy tak lupa diri esok lusa serabut kembali kawan ajak sana ke sini kau kata kau busy
waktu kurang sibuk
kerja kau hampir setel tunggu lampu hijau saja kau berhambat balik tapi kau tak rasa kerja kau setel kau tak rasa enjoy macam tak percaya kau ada banyak masa ko boleh donlod cerita sana sini kau boleh tengok dia sampai lebam ko boleh online itu ini
ko donlod cerita satu dua kau tak tengok dia kau surf sini sana kau rasa kosong kiri kanan kau kaku kau rasa beku


kalau

manyageh naega gandamyeon naega dagagandamyeon neon eoddeogeh saenggakhalgga yonginaelsu eobtgo
manyageh niga gandamyeon niga ddeonagandamyeon neol eoddeogeh bonaeyahalji jaggoo geobi naneun geol
naega babo gataseo barabolsu bakkeman eobtneungeon amado wemyeon haljidomoreul ni maeumgwa ddo keuraeseo deo mareojil saiga dwelggabwa
jeongmal babo gataseo saranghanda haji mothaneungeon amado mannam dwiyeh gidarineun apeumeh seulpeun nanaldeuri dooryeowoseo ingabwa
manyageh niga ondamyeon niga dagaondamyeon nan eoddeogeh haeyamanhalji jeongmal alsu eobtneungeol
naega babo gataseo barabolsu bakkeman eobtneungeon amado wemyeon haljidomoreul ni maeumgwa ddo keuraeseo deo mareojil saiga dwelggabwa
jeongmal babo gataseo saranghanda haji mothaneungeon amado mannam dwiyeh gidarineun apeumeh seulpeun nanaldeuri dooryeowoseo ingabwa
naega babo gataseo saranghanda haji mothaneungeon amado mannam dwiyeh gidarineun apeumeh seulpeun nanaldeuri dooryeowoseo ingabwa

if by tae yeon