Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

10 things i hate about you.

ewah tajuk entri.. macam familiar kan?
dah tengok atau belom...serba sedikit tentang cerita ini oleh encik wiki disini. Perjalanan keseluruhan cerita ni sebenarnya aku pun dah lupa...banyak makan semut la tu. Tapi silalah setuju part heroin baca sajak 10 things i hate about you. dalam kelas bahasa inggeris memang tak lupa punya...akhir cerita ni hero yang terharu dengan sajak dan mereka berbaik2...itu cerita...bayangkan kalau watak sampingan, seorang yang tidak penting tak semena-mena baca sajak yang sama. gila pelik kan? ahh kawan itulah kehidupan...
aku mahu tuju lagu...lagu nyanyian dalam penjara.ya...fofuler kan lagu tu...tapi bukan keseluruhan lagu..cuma part ayat "sedangkan aku cuma watak dalam percintaan.."
selamat hari khamis semua~

cerita anak pokcik

cerita dia macam lagenda, up siket dari lagenda budak si tan, takpun ala-ala the untold story of anak pokcik..atau the one and only anak pokcik. lebih kurang macam tu lah. aku mahu tuju lagu. lagu kau bukan pilihan hatiku.silap.aku bukan pilihan hatimu.
gila overreact.
ok aku mengarut.
hhaha~