Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2011

lagu ini.

sorry bang sorry bang.

aku langgar bontot orang tadi. exora putih kalau tak silap. tapi macam wish pun ada.tak kisah lah.hari malam, hujan baru nak berhenti.
hari kedua aku bekerja semula.
oh ya, bekerja semula buat aku rasa mahu bertukar azam.
"saya mahu online semahunya di ofis.jika berkelapangan dan...line cear."
hhaha~
on the way balik lepas melanggar orang aku terfikir 1 benda. "agaknya aku ditimpa tulah langgar side mirror viva tadi.masa selit-selit."
agaknya viva tadi carut marut sebakul maki,"siap la woi ko accident nanti!"
maaf lah wahai viva..betol weh aku memang tak sengaja.hujan2 ni buat aku kehilangan keupayaan menganggar jarak.maaf.maaf. maaf.

aduhai ralat.

rentetan daripada ini,
ingin aku ucapkan sekalung tahniah, setinggi-tinggi penghargaan di atas kejayaan kau dan ceritera yang kau bawakan itu.
ceritera kau dan monalisa itu memang hebat. superb.mengharukan.dramatis. part paling targis bila kau ditemukan dengan monalisa. shahdu.
hak tuih.
kau memang tahu ke aku memang akan percaya. sekali pun kau kata keretapi boleh cicah air jadi sekut. ah.kau kan hebat.
bravo bebeh!